Base sa sam neprezentuje ale prezentuju ho ludia, ktori Base tvoria na akciach, ktore sa im zdaju v sulade s tym ako fungujeme.

Kludne do toho chod (Base tvoris aj ty), mozno najdes dalsich ludi, ktorym povaha akcie neprekaza a radi by tam svoje veci prezentovali. Za seba vsak suhlasim so snajpom a konferencii mam uz tento rok az az. Pokial sa ti to podari zorganizovat nemam problem naskladat par krabic zaujimavych veci na ukazku ale to je tak vsetko co som pre to osobne ochotny urobit.

--
Srk

On 28 Oct 2018, at 18:01, Pavel Snajdr <snajpa@snajpa.net> wrote:

My $2c:

mne nikdo na placenou konferenci nedostane.

Ta vec ma sponzory, proc se plati vstupny, mi hlava nepobira.

Vyridtte nekdo Fablabu, at nepouzivaji slovo “komunitni”, kdyz nerozumi, co to znamena. LinuxDays letos mely 1200 navstevniku, poradat tu akci vyslo na cca 150+ tisic korun. Tedy, popularizacni akce bez velmi uzke specializace, delana od lidi pro lidi.

Kolik vstala vtupenka?

0 Kc. Nula korun ceskych.

Samozrejme jestli nekdo z Bejsu ma cas a chce tam byt videt, nemam nic proti - ale ani to nijak nepodporim (AKA: za mnou s tim nechodte).

snajpa over and out

On 28 Oct 2018, at 17:07, <zdenek.janosik@centrum.cz> <zdenek.janosik@centrum.cz> wrote:


Ahoj,

přeposílám možnost účasti na Prototypu, který je 16.-18. 11. na BVV. Myslím, že v Base se najde dost věcí, které by se tam mohly prezentovat a na Prototypu zase budou zajímavé věci pro členy Base48.

Z

 

Harmonogram akce je následující:

·         Pátek 17-22 – účastní se pouze otevřené dílny (potvrzené FabLab, StrojLAB, Hobbylab) a skupiny typu Formule student, Penumobil, Chicken Wings. Primárně je program ART/Live and Fashion

·         Sobota 12-20 – účastní se navíc jendotliví makeři, workshopy a přednášky

·         Neděle 9-13 – účastní se navíc jednotliví makeři, workshopy a přednášky

 

Z přednášejících máme potvrzené:

·         Josef Doleček z Fillamenta

·         MatériO – inspirace všem umělcům a makerům ohledně materiálů

·         BUT Chicken Wings – letoun z Brna, který vyhrál soutěž Airbusu

·         Patrik Cintula – Mistrovství ve volných leteckých modelech

·         Alexandre Dubor – FabLab Barcelona

 

Možnosti účasti:

1)      Jako otevřená dílna, dostanete prostor k prezentaci dílny, vyžadujeme, aby na místě byly workshopy nebo alespoň interaktivní. Ať si na to můžou návštěvníci sáhnout, vyzkoušet, vyrobit, odnést. Dílna je v sekci, která je otevřená všechny 3 dny. (deadline na přihlášení je příští středu 31. 10. – stačí mi napsat kolik stolů potřebujete)

2)      Jednotliví makeři s projektama – stačí vyplnit tento formulář: https://goo.gl/forms/5rLXVytoqcoSz2BN2 (deadline je 31. 10.)

 

Proč to celé děláme:

1)      Komunitní akce pro makery – mají možnost se víc poznat, podívat se kdo co dělá a třeba začít spolupracovat a doplnit se vzájemně v tom, v čem jsou dobří (design, elektro, 3D tisk, modelování,….).

2)      Ukázat lidem z veřejnosti, že realizovat nápady a tvořit něco hmatatelného není zas tak složité. Nejlepší ukázku vidíme přes příběhy a projekty lidí, kteří o nich dokáží zapáleně a autenticky mluvit.

 

Pro další spolupráci je možné kontaktovat Toma Mejzlíka z FabLabu (Mob. +420 725 960 702 | mejzlik@jic.cz | www.fablabbrno.cz)

 

_______________________________________________
Public mailing list
Public@lists.base48.cz
https://lists.base48.cz/mailman/listinfo/public
_______________________________________________
Public mailing list
Public@lists.base48.cz
https://lists.base48.cz/mailman/listinfo/public