Zdravím,

Všem přeji hezké Vánoce a štastný Nový rok!

Možná si ještě někteří pamatují že jsem byl před pár lety na delší cestě po Jižní Americe. Kamáradka se kterou jsem tam byl se rozhodla napsat o tom všem knihu, která celkem věrně popisuje o čem takové cestování bez agentury a na vlastní pěst skutečne je.

Kniha je ve stádiu financování, prostřednictvím 30 denní předplatné kampaně https://pointa.cz/project/99d977d0-baf4-11ec-97e3-0242ac150005

Knihu můžu doporučit všem kteří chtejí vědět "jak se mám", sami rádi cestují, nebo jen o cestování zatím jen přemyšlí, ale třeba se ještě z nějakého důvodu vyrazit bojí, nebo si nejsou sami sebou jistí zda by něco takového sami zvládli. Není to klasický cestopis o Jižní Americe, kde na pozadí všem celou cestu sychruje nějaká agentura nebo filmový štáb, nebo kde se vše idealizuje pro podporu turismu, ale dosti věrný obraz toho jak to cestování jako takové v našem případě probíhalo a co to skutečně potřebovalo a stálo. Témata a principy jsou celkem dobře aplikovatelné pro cestování kamkoliv jinam po světě.

Pokud by jste znali někoho koho by toto téma zajímalo natolik že by měl o takovou knihu zájem, vaše sdílení kampaně mezi širší okruh lidí nám velmi pomůže v jejím vydání. Pokud je to pro vás jen spam, omlouvám se a mějte se nejlépe co můžete.

Marek