Ahoj Base48 týme,

 

Chtěl bych vás oslovit s pomocí. Vím, že v Base48 působí/působil Lukáš Nový, které jsem dobře znal byť v posledních letech se již moc nepotkáváme.

 

Já se jmenuji  David. Pracuji ve firmě _Moravia Propag v Řečkovicích, kde dělámé různé promo předměty. V současně době bych chtěl udelat ´´upravu na jednom prduktu a nechat si udělat prototypy(ideálně včetně výkresu) takové plastové kapsičky, která se našije na textilní část a do té kapsičky se pak nasune konstrukce, na které je textilie napnuta.

 

Tedy kapsička se bude přišívat k textílii. Jde o to, že bych to potřeboval vytisknout nějakým měkkým plastem aby se to dalo prošit. Kapsička je vlastně jen takový obdelník s jednou otevřenou starnou, kde by se strkal profil a pak má dvě „křidélka/plošky“ vyčnívající z jedné plochy a ty se prošijí na textílní potah. Tedy síla stěny toho křidélka bude jen cca 1mm a musí to být prošitelné na běžném šicím stroji. Tedy nevím jaký volit materiál, možná PP??? Určitě ne ABS nebo takového něco.

 

Velikost jednoho kusu cca 5x5x3 cm.....většina dutá....

 

Prosím ozvi se mi a zkusme to vymslet.

 

Nejprve bych  potřeboval vyladit vzorek a pak udělat cca 200 ks kapsiček.

 

 

Díky,

David Tomáš

Tel: 728 584 363

 


Myslete na životní prostředí dřív, než zbytečně vytisknete tento e-mail.
Please think about the environment before printing out this e-mail.

Informace obsazene v tomto e-mailu jsou urceny pouze a vylucne pro potreby jeho adresata. Text nebo prilohy mohou obsahovat utajovane informace, informace povazovane spolecnosti MORAVIA PROPAG, s.r.o. za obchodni tajemstvi, pripadne jine informace podlehajici ochrane dle prislusnych pravnich predpisu. Pokud Vam byl tento e-mail dorucen omylem, zdrzte se, prosim, jakekoli manipulace s textem ci prilohami, jako je kopirovani, presmerovani, zpristupneni treti osobe a podobne. O chybnem doruceni informujte odesilatele a e-mail vcetne priloh nenavratne vymazte ze sveho pocitace.
The information contained within this e-mail is intended only and exclusively for the person or entity to which it is addressed. The text or attachments may contain confidential information, information considered a trade secret by MORAVIA PROPAG, s.r.o. or, as the case may be, other information subject to protection under the relevant legal regulations. If you receive this e-mail by mistake, please refrain from copying, forwarding or disclosing the text or attachments to other persons, etc. Inform the sender of the mistaken delivery and beyond delete the e-mail, including all attachments, from your computer.