Dobrý den,

za Signal Festival bychom Vás rádi oslovili s žádostí o pomoc při výzkumu v rámci evropského projektu Digital Inter/Section (DI/S). Signal je spolu s dalšími evropskými festivaly a organizacemi (Chroniques, Kikk, Kontejner, THE CATALYSTS & Chromaticod letošního roku součástí tohoto projektu, jehož cílem jen nalézt nové obchodní modely a příležitosti, které by vedly k lepšímu a udržitelnějšímu financování kulturních akcí a institucí v oblasti digitálního umění.

Protože podle nás patříte mezi relevantní hráče na poli digitálního umění, chtěli bychom Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, jehož prostřednictvím s námi můžete sdílet své zkušenosti a postřehy, které nám pomůžou navrhnout cesty k řešení otázek financování, monetizace a partnerství.

Díky své účasti budete mezi prvními, kteří obdrží výsledky výzkumu a zároveň budete mít přístup k nástrojům pro sebehodnocení svého financování a ostatním výstupům, vzniklých v rámci naší práce. Tyto nástroje budou založeny na odborných znalostech desítek organizací pro digitální umění a obchodních expertů z celého světa, včetně té Vaší.

Proto Vás laskavě žádáme o vyplnění tohoto dotazníku, který nám pomůže mimo jiné identifikovat problémy související s financováním projektů v oblasti nových médií / investigativních / intermediálních / hybridních a digitálních uměleckých organizací.

Odkaz na dotazník najdete ZDE.

Uzávěrka odpovědí na anketu je 6.12.2022. Výsledky výzkumu budou zveřejněny začátkem roku 2023.


Moc děkujeme – upřímně si vážíme vašeho času!



--
Michal Jalůvka
Programme Coordinator