Ahoj,

přeposílám možnost účasti na Prototypu, který je 16.-18. 11. na BVV. Myslím, že v Base se najde dost věcí, které by se tam mohly prezentovat a na Prototypu zase budou zajímavé věci pro členy Base48.

Z

 

Harmonogram akce je následující:

·         Pátek 17-22 – účastní se pouze otevřené dílny (potvrzené FabLab, StrojLAB, Hobbylab) a skupiny typu Formule student, Penumobil, Chicken Wings. Primárně je program ART/Live and Fashion

·         Sobota 12-20 – účastní se navíc jendotliví makeři, workshopy a přednášky

·         Neděle 9-13 – účastní se navíc jednotliví makeři, workshopy a přednášky

 

Z přednášejících máme potvrzené:

·         Josef Doleček z Fillamenta

·         MatériO – inspirace všem umělcům a makerům ohledně materiálů

·         BUT Chicken Wings – letoun z Brna, který vyhrál soutěž Airbusu

·         Patrik Cintula – Mistrovství ve volných leteckých modelech

·         Alexandre Dubor – FabLab Barcelona

 

Možnosti účasti:

1)      Jako otevřená dílna, dostanete prostor k prezentaci dílny, vyžadujeme, aby na místě byly workshopy nebo alespoň interaktivní. Ať si na to můžou návštěvníci sáhnout, vyzkoušet, vyrobit, odnést. Dílna je v sekci, která je otevřená všechny 3 dny. (deadline na přihlášení je příští středu 31. 10. – stačí mi napsat kolik stolů potřebujete)

2)      Jednotliví makeři s projektama – stačí vyplnit tento formulář: https://goo.gl/forms/5rLXVytoqcoSz2BN2 (deadline je 31. 10.)

 

Proč to celé děláme:

1)      Komunitní akce pro makery – mají možnost se víc poznat, podívat se kdo co dělá a třeba začít spolupracovat a doplnit se vzájemně v tom, v čem jsou dobří (design, elektro, 3D tisk, modelování,….).

2)      Ukázat lidem z veřejnosti, že realizovat nápady a tvořit něco hmatatelného není zas tak složité. Nejlepší ukázku vidíme přes příběhy a projekty lidí, kteří o nich dokáží zapáleně a autenticky mluvit.

 

Pro další spolupráci je možné kontaktovat Toma Mejzlíka z FabLabu (Mob. +420 725 960 702 | mejzlik@jic.cz | www.fablabbrno.cz)